Новини

Ирина & Калоян – „Сърцето е чупливо“

Вдъхновени, млади и с голяма почит към творчеството на примата на българската музика Лили Иванова, Ирина и Калоян създават техен прочит на песента „Сърцето е чупливо“.
XS Artists music school толерира и възпитава любов и признателност към българската, качествена музика.
Lili Ivanova Angel Dyulgerov

На гости в BG Radio 

07Щастливи и горди сме, когато нашите музикални проекти правят впечатление на големите български медии и те проявяват интерес да ги споделят и да ни поканят да им гостуваме.
След огромния успех на видеото на нашите таланти Яна и Елица, те бяха поканени на интервю лично от Наско – BG Radio в предаването – Любими песни за любими хора.

Яна & Елица – Пожелание

XS Artists изпраща една прекрасна година пълна с празнични дни, хубава музика, весели моменти на малки и големи!
Децата за нас са голяма вдъхновяваща сила и затова избрахме да посрещнем 2020 година с поздрав от талантите ни Яна и Елица и с пожелание за светла, здрава, мирна Нова година!

„Коледа вълшебна в сърцата им вечно гори“

Таланти от XS Artists music school приветстваха коледните празници с голям концерт на сцената на Немски коледен базар – София и заредиха многобройната публика с много настроение и коледен дух.
Весела Коледа, приятели! Да бъде свята и благословена! ⭐️25

Валерия Стоянова – Елхови лес

В навечерието на Коледа, вдъхновена от красотата на елховото дръвче – символ на вечността, Валерия Стоянова ни представя акустичния си вариант на песента „Елхови лес“.

текст: Антоанета Ботушарова
аранжимент: Д-р Емил Трайчев
продуцент: XS Artists – music school

Davina – Hallelujah

С голям трепет XS Artists music school продължава да запалва светлинките на музикалното изкуство в талантите си.
С Давина Бетова подготвихме една чудесна интерпретация на песента „Hallelujah“, която носи духа на предстоящите светли празници!

Отличия на наши таланти от Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“

XS Artists music school празнува отново с гордост успехите на талантливите си ученици. Симона и Кристина участваха в Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“
– Симона Стоименова – Второ място с пиано в категория инструментални изпълнения и Трето място в категория естрадно и популярно пеене
– Кристина Димитрова – Второ място с пиано в категория инструментални изпълнения и поощтрителна награда в категория естрадно и популярно пеене.

V International youth music & dance olympiad 2019

Валерия Стоянова беше специален гост, който поздрави всички участници, посланици и гости на „„V International youth music & dance olympiad 2019”

Natalia & Raya – Snowman

Белият, пухкав сняг донесе празнично вдъхновение за Наталия и Рая, които ще споделят с вас музикалната история на „Snowman“.
Започва един празничен декември и ние от XS Artists – music school
ще ви споделяме много интересни записи и събития!

КОЛЕДЕН СПЕКТАКЪЛ ПЕСЕН ЗА ДЕТЕ!

Валерия Стоянова взе участие в благотворителен концерт с прекрасна кауза – Коледен Спектакъл ПЕСЕН ЗА ДЕТЕ! Заедно с известни български изпълнители концерта и фондация „Мечта за дете“ събира средства за решаване проблемите с репродуктивното здраве. Щастливи сме, че бяхме част от това благородно събитие! Успех.