Новини

Симона & Габриела – Три Желания

Габи и Симона са възпитаници на XS Artists – music school и обединяват творчеството си в един иновативен аранжимент на песента – „Три желания“.
Насладете се на чаровното семейно дуо, което ще ни зареди с много настроение и любов! 

XS Artists – music school беше жури на „V МЕЖДУНАРОДНА ОЛИМПИАДА НА МУЗИКАТА И ТАНЦА“

За пета поредна година Балкански алианс в сътрудничество с Руско посолство – София и Руски културно-информационен център реализират Международна олимпиада на музиката и танца, в която участие вземат над 700 таланти от Сърбия, Русия, Беларус, Гърция, България, Китай, Италия и др.
По покана на Президента на Балканси алианс – Евгения Трофимчук – Evgenia Veda, Стойчо Стоянов и Мария Стоянова бяха част от международното жури, което оценяваше всички таланти взели участие в олимпиадата.

Да бъдем жури е голяма чест за нас като музиканти и артисти. В различните дисциплини имаше много интересни изпълнения, участниците бяха подготвени много професионално и задачата ни беше много отговорна, но и приятна. Смеем да твърдим, че имаме голям поглед над развитието на музиката в световен мащаб и това ни позволи да бъдем изключително обективни и точни в оценките си.
Най – добре отличилите се участници в олимпиадата получават покана за участие в предстоящата през март олимпиада, която ще се проведе в Ниш, Сърбия – 21-22.03.2020г. Всички участници ще имат възможност да спечелят право на участие в Континентална Олимпиада за музика и танци 09 – 11.05.2020г. – Солун, Гърция.
www.musicolympiads.com
www.danceolympiad.org
www.xsartists.com

Valeria Stoyanova – Queen – Bohemian Rhapsody – cover

Родена от обич и за обич, с музикална душа и магнетичен глас, Валерия Стоянова поднася на всички песента „Бохемска Рапсодия“!
Валерия отново остана в стила си като интерпретира акустично емблематичното произведение на Queen!

Elitsa Mihova – The Good, the Bad and the Ugly – theme

Продължава любимата ни поредица с теми от филмова музика! Елица Михова ще ни отведе в света на класическия уестърн! „Добрият, лошият и злият“ в една различна, китарна интерпретация!

Втори концерт на ученици от класовете по пиано, пеене, китара и бийтбокс на музикална школа XS Artists

С нестихващи емоции и музикални изненади премина вторият концерт за сезона на XS Artists Music School. Публиката отново беше потопена в световете на епични филми и музикални произведения като: Star Wars, Индиана Джонс, Отмъстителите, Супер Марио, The Pink Panter и много други.
Очакваме с нетърпение и следващите концерти, за които талантите се готвят усилено.

Nikolay -The Pink Panther – theme

Представяме още едно видео, което записахме в нашето студио, и което е част от нашата поредица от концерти, посветени на филмовата музика! Николай ни представя темата от един незабравим анимационен сериал – The Pink Panther.

Концерт на ученици от класовете по пиано, пеене, китара и бийтбокс на музикална школа XS Artists

Първият концерт на таланти от XS Artists за 2020 година e вече факт.
Публиката стана свидетел на страхотно шоу, чрез което талантите ни потопиха в света на различни филми и места като: Отмъстителите, Мисията невъзможна, Хелоуин, A star is born и много други.

Victoria Marinkova – My Immortal – Evanescence

Удоволствие е да представим Виктория, която става все по- блестяща и уверена, акомпанирайки си сама, докато изпълнява любимите си песни.
Записахме песента с толкова красиви емоции и забавни моменти, че нямаме търпение до старта на следващия запис! (съвсем скоро )

Ирина & Калоян – „Сърцето е чупливо“

Вдъхновени, млади и с голяма почит към творчеството на примата на българската музика Лили Иванова, Ирина и Калоян създават техен прочит на песента „Сърцето е чупливо“.
XS Artists music school толерира и възпитава любов и признателност към българската, качествена музика.
Lili Ivanova Angel Dyulgerov

На гости в BG Radio 

07Щастливи и горди сме, когато нашите музикални проекти правят впечатление на големите български медии и те проявяват интерес да ги споделят и да ни поканят да им гостуваме.
След огромния успех на видеото на нашите таланти Яна и Елица, те бяха поканени на интервю лично от Наско – BG Radio в предаването – Любими песни за любими хора.