Новини

Първи летен лагер на XS Artists music school!

Малки и големи ентусиазирано се впуснаха в незабравими морско-музикални приключения и създадоха спомени, които типично в наш стил запечатахме във видео, на фона на едно приказно място, изпълнявайки една прекрасна песен!

И да не забравяме!!!Предстои още един вълнуващ лагер, чиито кадри и подробности тепърва предстои да публикуваме!

Valeria Stoyanova ft. Meri and Stanislav – All Around the World

Голямо удоволствие е за мен, че с тези прекрасни музиканти направихме доста различен вариант на една любима моя песен!Lisa Stansfield – All Around the World#Melodica #cover #funnycover

Публикувахте от Valeria Stoyanova в Сряда, 31 юли 2019 г.

Valeria Stoyanova ft. Meri and Stanislav – All Around the World

През ваканцията има време за всякакви забавления!
Нека ви представим Валерия и нейния начин да разпуска в горещите дни.
Един много различен вариант на една прекрасна песен създаден с любов и вдъхновение!

Калина – Flashlight

На фона на кипящото лято ние, XS Artists,
се забавляваме като непрестанно творим. Представяме ви Калина, която е на 9г. Акомпанира на пиано
и абсолютно на живо изпълнява песента Flashlight.
XS Artists апелира: правете музика на живо – тя носи живот! И напомняме – на живо е когато всичко, което се чува, се изпълнява в момента.

Dara – AC/DC – Highway to Hell

Нека ви представим 7 годишната Дара, която успява да съчетае едновременно китара, пеене и барабани в едно, правейки всичко това абсолютно на живо. Тя е талант с вече изграден подход и отношение към рок музиката.
Движещата сила на XS Artists – music school и негово мото e: индивидуалност, професионализъм и любов към качествената музика, голямо доказателство, за което са успехите на нашите таланти.

Концерт на ученици от класовете по пиано, пеене, китара и бийтбокс – III-та и IV-та част

Трети и четвърти концерт за пролетно – летния сезон на XS artists music school преминаха отново с големи трепети и емоции. Публиката се наслади на различни вокални, китарни и пиано произведения, които бяха представени с професионализъм и иноваторски аранжименти от талантите. Всеки един от тях влага индивидуалност и различна творческа мисъл, което прави нашите концерти наситени с голяма палитра от звуци, интерпретации и интересни произведения.

 

Концерт на ученици от класовете по пиано, пеене, китара и бийтбокс – II -ра част

Споделяме с вас трепети и емоции от втори концерт за този сезон на музикална школа XS Artists, който отново бе изпълнен с колоритни изпълнения, а сред гостите беше и Президент на балкански алианс – Евгения Трофимчук.
Продължава подготовката за следващите концерти, а вие останете на линия за новините около тях.

Снимки от събитието на посочения линк.

Workshop с китариста Мирослав Иванов

Прекрасната среща, която XS Artists организира с българския китарист Мирослав Иванов, остави страхотна следа и нови познания в талантите. Вдъхновени и щастливи от тази среща споделяме с вас линк, на който може да разгледате и снимки от събитието.

 

Концерт на ученици от класовете по пиано, пеене, китара и бийтбокс

Дългоочакваната пролет настъпи с огромна сила и в школата на XS Artists, а ние и нашите таланти я посрещнахме с 1-вия концерт за сезона. Учениците бяха подготвили компилация от разнообразни изпълнения подплатени с креативни музикантски идеи и предизвикаха силни емоции в публиката. Всички очакваме с трепет и следващите 2 концерта, за които подготовката протича усилено.