XS проекти

Стойчо за 4-ти път в екипа на X Factor, 2017

Вече пети сезон X Factor приковава вниманието на телевизионната аудитория и остава най-гледаното музикално предаване в България. Интересът е огромен, защото от музикално reality шоуто израсна до Фактор за развитието и тенденциите в поп музиката на България. Ето какво мислят менторите в сезон 2017.

Заки (Велизар Соколов)

Индивидуалността, личностите са това което правят шоуто уникално и ние трябва да го съхраним. Това не е просто музикално предаване, а е един разказ за човешката история.

Саня (Станислава Армутлиева)

Сцената на X Factor според мен е най-трудната сцена в България… Страшна привилегия е да си ментор на тези деца. Ти трябва да им помогнеш да надскочат себе си, трябва да им помогнеш да открият най-силните си страни, да стъпят върху тях и да се катерят нагоре.

Любо (Любо Киров)

Ние не създаваме нов образ, ние вадим образ на хората, които вече носят в себе си някаква личност и някакъв артист отдолу… ние ги караме да се преоткрият и да се чувстват много комфортно на новата сцена, която се създава в Х Factor… защото тази сцена е вече много по-голяма, много повече хора те гледат и по друг начин поемаш отговорността за това, което правиш и това, което си ти.

Криско (Кристиан Талев)

Реално последните години всички млади звезди са хора излезли от този формат.

Стойчо Стоянов вече 4та година подред е част от музикалния екип, който акомпанира на младите таланти, споделя музикалния си опит, съпровожда ги и подкрепя първите им стъпки в света на професионалната музика. Под пленителния звук на китарата и завладяващата интерпретация на Стойчо младите таланти се разгръщат, израстват и напипват своя собствен глас.


Mузикалното сътрудничество не приключва с края на поредния сезон. Познати на всички звезди като Жана Бергендорф, Кристиан Костов, Михаела Маринова продължават да учат и творят в студиото XSArtists.

Какъвто и да е поредният проект – познат на всички хит или нещо чисто ново – изпълнението привлича и се запомня благодарение на уникалното умение на Стойчо да споделя и превръща музиката си в изживяване.